Hoppa till innehåll

Förkärlek till rutigt..

mars 26, 2014

Jag kom på att jag glömt att visa upp min nya pendletonjacka. Men ny är faktiskt att ta i för jag köpte den i höstas, men sen kom vintern så jag hann inte ha på mig den. För någon dag sedan var det tillräckligt varmt för att den skulle tas fram, om man adderade en rejäl yllehalsduk och basker förvisso. Jag älskar verkligen den 49er jackans raka siluett. Det är så klassiskt och fint på precis det ”vardags-vintage” sätt jag föredrar att klä mig allt som oftast. För jag lever inte direkt på ett sätt som gör att man kan gå i puffiga klänningar varje dag (även om det händer att jag går omkring i klänning och leriga gummistövlar också). Så då anammar jag den lite mer rustiga vintagestilen istället och vad är mer rustikt än en 49er jacka i all sin rutiga ylleprakt. Nu funkar den ju till vad som helst egentligen, men jeans och en hederlig skjortblus är en klar favoritkombo. Speciellt när skjortan är rutig, ju mer rutigt desto bättre…

pendleton33

pendleton31

pendleton32

/I got a new Pendleton. Or new is not completely true, I bought last autumn but then the winter came before I got to use it so it still feels new. A couple of days ago it was warm enough to wear it, with a heavy wool scarf and beret, but still. I love this type of vintage style. The life I lead don’t really make me able to wear puffy dresses everyday, so much the better when the casual vintage style like this both is stylish and easy to wear…The jacket is vintage, the shirt and jeans are made by me../

 

3 kommentarer leave one →
  1. mars 27, 2014 11:02 f m

    Så snygg till ditt hår!!!

  2. april 5, 2014 7:42 e m

    Jag måste säga att jag gillar jeansen och undrar vart du hittat dem?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: