Hoppa till innehåll

Julklappar…

december 26, 2013

Julaftonshetsen har lagt sig och jag har varit konstant mätt i över två dygn känns det som. Bland det bästa med julen är ju att få umgås med familjen, äta god mat och riktigt få gå in i ledigheten med pyjamas som uniform flera dagar i sträck. Men julklapparna är ju väldigt fint det med och i år kom tomten med några riktigt fina paket. Här är några av mina favoriter i år.DSC_0013

Maken var i Göteborg tidigare i December och där skaffade han mig några finfina hårkammar från 40-50-talet. Hurra för en fin man som vet precis vad jag vill ha!
DSC_0018

Av kära mamma fick jag en ny ögonskugga i favoritfärgen och en ny mascara. Fint som snus!
DSC_0024

Från firman fick jag ett par raggsockar vilket alltid är välkommet när man bor i ett gammalt hus med golvdrag.DSC_0049

Kära syster visste precis hur mycket jag behövde både nya kaffekoppar och en ny vispskål.

DSC_0061

Den här kom som en otrolig överraskning från mamma. Jag hade pratat om hur jag ville ha fler prydnadskuddar att matcha vår ”nya” fast gamla soffa som jag köpte några veckor innan jul. Det här är ett arvegods från 20-30-talet. En prydnadskudde där själva kudden blivit sliten så broderiet sprättats bort för att återfå liv i en ny kudde. Mamma har haft den här godbiten i en av sina gömmor och tog fram den till mig nu eftersom jag hade pratat om det. SÅ fantastisk vacker, jag ska sy ihop den till en passande kudde nu i mellandagarna tänkte jag så den återfår sin forna stjärnglans och kan få en fin plats i soffan. DSC_0077Så förstås det bästa med julafton. Att man alltid får sånt som man som mest behöver för att slappna av och ha det fint. Den senaste boken i serien jag läser. Immortal After Dark är fyllt av varulvar, vampyrer och annat skoj och är det bästa när man inte kan sova eller behöver lite förströelse. Som om inte det vore nog både badoljor i bästa bakelseform och mer av min favorit body butter. Ompyssling får både kropp och själ med andra ord och precis vad jag behöver just nu!

/Some of the lovely christmasgifts I received this year from my loved ones./

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: