Hoppa till innehåll

En dag på slottet…

juni 10, 2013

I fredags var det dags att hänga årets utställning på Läckö-slott. Lika vackert och ståtligt som alltid. Jag har förstås en extra kärlek till det eftersom det var där maken och jag gifte oss för snart sju år sedan.

fredagens4

Efter att ha jobbat en stund var det dags för lunch. Inte så pjokig omgivning för en lunchrast. fredagens6

Utställningen visar några av våra stickade modeller från Färgkraft samt information om ull och dess användning. De hade får på Läckö förr som en del i att vara självförsörjande och då är det ju passande att ha en rum som handlar ull och garner.

fredagens5

fredagens3

Det var lite kyla i luften så det var bra att jag tog med min turkosa favoritkofta.fredagens

Vinden friskade i så det till slut inte var läge för annat än att ta ur nålarna ur frisyren och låta det hänga fritt. Jag älskar min nya längd på håret, väldigt skönt med lite kortare till sommaren.

fredagens2

En stunds vila för fötterna sen var det dags att blåsa vidare som avslutning på en hektiskt vecka.

/We went to put up our exhibition-room at Läckö Castle last friday. Beautiful as ever and of course I have a soft spot for Läckö since it was there my husband and I got married seven years ago. We always have a room at Läckö where we show some of our knitted models and share information about wool and it’s use. We started working and then took a break for lunch, very nice environment for a quick picnic I must say. The wind was rather chilly so I was glad to have my favorite sweater with me, and of course comfortable shoes…./

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: