Hoppa till innehåll

Instagrammat!

april 28, 2013

Jag är hemma efter helgen i Eskilstuna och är så trött att jag nästan ser i kors trots tio timmars sömn i sköna hotell-lakan. Det måste vara det soliga vädret som bländat mig så jag blev snurrig. Hursomhelst, här kommer lite bilder från mitt instagram (sök på retroolivia om ni vill följa) som jag alldeles nyligen upptäckt. Det är ganska kul, trots den sega mobilen som längtar efter att gå i pension.

 IMG_3231 IMG_3230

Såhär brukar det se ut bredvid oss när vi sitter och äter kvällsmat i köket. Är det inte katten vi har till bords är det hunden. Man skulle kunna säga att de arbetar i skift.

IMG_3307 IMG_3355

Jag har under de senaste veckorna tittat på nykläckta får och njutit av att promenera runt på våra marker och planera skogsplantering och hästhagar i  kvällsolen.

IMG_3293 IMG_3381

Ätit omelettfrukostar och klappat på finaste Ruby så ofta jag kommit åt.

IMG_3406 IMG_3411

Jobbat med diverse trycksaker. Den vänstra ska bli en bricka och den högra är en tygkasse. Älskar färgerna turkost och rosa tillsammans.

IMG_3399 IMG_3360

Jag lyckades hitta de perfekta knapparna till min nysydda blå klänning (ska skriva inlägg om den snart) och så förstås de fina 30-tals halsbandet jag fick av tant Sonja.

 IMG_3425 IMG_3427

Så slutligen idag, hemresan från Eskilstuna i lysande solsken i vår gamla Volvo. Det är som trevligast att åka 240 i solsken. Så ett kort stopp på Plantagen där jag fick total  blockering och endast kom hem med ett par trädgårdshandskar. Men de var fina och prickiga så det gör inte så mycket. Jag ska grunna på det där med trädgården lite till innan jag rusar å stad och köper massa grejer.

 

 
/I’m home from my weekend in Eskilstuna and I’m supertired. Here is some instagram-pics from the passing weeks (if tou want to follow me my name on instagram is ”retroolivia”). Of course some pics on the animals, if it’s not the dog following every move we make at the dinnertable it’s the cat instead, one could say they work in shifts. Cute lambs I looked on at a friends house, and me on a walk inspecting the grounds and where we shall put the trees (are planting trees in a couple of weeks) and where the pens for the horses are to be. And then there’s some prints I made and lovely rose buttons in my newly made navy rayon-dress. And there’s our car, there’s a very nice feeling in driving and old Volvo I just love it. Last is a pic from the plantsstore where I got me some gardening gloves, nice ones with polkadots. Now I’m ready to start working with the garden to be!/

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: