Hoppa till innehåll

Lördagsutflykt…

april 20, 2013

Idag ska jag och mamma åka iväg på utflykt. Vi ska besöka en rar gammal dam som är kusin till min mormor och faktiskt en av de sista äldre i släkten på mödernets sida som finns kvar i livet. Det ska bli väldigt trevligt och jag har sett fram emot detta hela veckan. Det är så trevligt att besöka äldre släktingar och fika och prata om gamla tider. Som grädde på moset har det mulna vädret från igår blåst bort och himlen var klart blå och solen lyser klart, utmärkt väder för en utflykt med andra ord.

morgonutflykt

/Today my mother and me are going away to visit a sweet old lady that is the last of my grandmothers generation still alive in our family, she’s my grandmothers cousin and I have been looking forward to this all week. It’s so nice to visit the old ones of the family and talk about the times that where and how life was in the 40s and 50s. And as a extra treat the cloudy weather from yesterday seems to have blown away and now the sky is blue and sun shining, a perfect day for an outing./

 

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: