Hoppa till innehåll

Ett litet paket från Pärlans…

april 4, 2013

För ett tag sedan vann jag en tävling på Miriams blogg. I potten var den här finfina boken som hon och fyra till 40-tals pinglor skrivit. Igår kom den med posten och jag blev riktigt förtjust i den här lilla pärlan som kommer passa som handen i handsken på min stringhylla i köket bland de andra kokböckerna. Finfint format, en trevlig blandning av både recept på sötsaker och annat smått och gott som instruktioner hur man lägger sitt hår och musiktips. Allt givetvis i bästa 30 och 40-tals stil. I boken låg dessutom ett tjusigt vykort med en hälsning från Miriam själv, det åker raka vägen upp på min inspirationsvägg i syrummet. En väldigt trevlig sak att få i brevlådan med andra ord. Härligt, härligt!

kolan4

kolan3

kolan5

kolan2

kolan

/I got this lovely book in my mailbox the other day. It’s a cookbook with great 40s inspired recipes for sweets and such, together with hairdo-tutorials and music tips. The perfect book for every vintage enthusiast.  I won it in a giveaway on Miriams blogg and it’s she herself together with some other gals that has written it. In the book there also was a nice postcard with a greeting from Miriam that goes straight up on my postcard-wall in my sewingroom. Lovely and a very nice thing to get in the mail indeed. So hurrah for that!!/

4 kommentarer leave one →
 1. april 4, 2013 4:01 e m

  Hihi, kul att du vann! Jag har sålt slut på alla mina exemplar som jag hade i butiken, så funderar på att beställa hem fler!

  • april 4, 2013 7:11 e m

   Ja den var ju jättefin. Roligt med lite inspiration och så ser den ju väldigt söt ut i bokhyllan. Kanske till och med får koka lite kola vad det lider 😉

 2. april 5, 2013 10:08 f m

  Den är underbar! Och själva Pärlan på Söder är urmysigt 🙂

  • april 5, 2013 10:59 f m

   Jag har inte varit där än, jag måste se till att få tid åka upp till Sthlm snart så jag kan gå dit och fika.. Verkar väldigt trervligt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: