Hoppa till innehåll

Studie i rosa…

januari 20, 2013

sminkbord3

Idag satte jag äntligen upp spegeln som hör till sminkbordet som jag fick efter makens mormor. Det blev fint som snus. Jag har inte använt det förut utan både bordet och spegeln har legat undanplockade i väntan på lite lagning och framförallt rätt plats att stå på.

sminkbord4

Rosa tulpaner är det absoluta favoritblomman. Det finns inget finare och när man längtar efter våren är det underbart att få in lite ljuva pasteller och lite grönt. Tillsammans med sovrumsväggen blev det en riktig studie i rosa. Jag gillar rosa.
sminkbord2

Pallen kommer även den från makens morföräldrars hem. Jag vet inte om den användes tillsammans med sminkbordet eller ej, men jag tyckte det passade bra ihop.

sminkbordDet blir favoritsakerna som ställs upp på bordet. Som den gröna pappasken som det en gång legat tvålar i som jag fått av min egen mormor. Så får förstås parfymerna trängas tillsammans med diverse andra skönhetsproduker. Jag är mycket för blommiga dofter, som Marc Jacobs parfymen Blush som nästan är slut. Den mest perfekta jasmin-parfymen i mitt tycke och självklart är flaskan rosa.

 
 

I finally put up the mirror to the dressing table from my husbands grandmother. It has been tucked away in storage waiting for some mending and above all the right place stand. I have been longing to use it and now that time is here. I just love pink tulips, works quite well with the pink bedroom walls. My favorite smells are ”flowery”, like that perfect jasmine-perfume Blush from Marc Jacobs… And of course the bottle is pink!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: