Hoppa till innehåll

Något att se fram emot?

januari 6, 2013

Jag fick upp ögonen för en ny film som har biopremiär i veckan. Gangster squad, en rulle som utspelar sig i Los Angeles under 40 och 50-talet. Det handlar om maffian och hur Los Angeles polisen sätter ihop ett speciellt team som skall bekämpa den organiserade brottsligheten. Kanske inte något nytt ämne men det klassiska brukar ju funka. Det bästa med det hela i mitt tycke var att både Josh Brolin och Ryan Gosling är med i rollerna (Sean Penn är ju inte fy skam han heller för den delen). De karlarna får ju verkligen hjärtat att slå några extra slag och lägger man till att de är klädda i snygga 40-tals kostymer blir det ju bara ännu bättre. Den kvinnliga karaktären som Emma Stone  spelar har ju dessutom riktigt schysst frisyr och garderoben verkar vara därefter så det kan nog ge en hel del inspiration för årets kommande sömnad. Det är nästan så att jag funderar på om man inte borde bege sig in till ”storstaden” för att se den på bio. Jag har inte varit på bio på väldigt länge, eftersom jag så ofta stör mig på folk i biosalongen som inte har något folkvett, men det kanske är dags att testa om just den aspekten av biobesök blivit bättre eller sämre med åren. För just nu känner jag inte alls för att vänta tills den här filmen släpps på dvd när den nu kommer ut på biograferna inom några dagar (den 11 januari tror jag det var)… Vad tror ni, är detta något att se fram emot? På bilderna ser det ju i alla fall högst lovande ut.

emma-stone-gangster-squad

emma-stone-gangster-squad-still

josh-brolin-and-ryan-gosling-gangster-squad

gangster-squad-josh-brolin

gangster-squad-cops

 

Looking forward to this movie. LA in the 40s and 50s, with both Ryan Gosling and Josh Brolin in hunky 40s suits. Could it be any better? From the looks of things this might be a film exact to my liking. 

One Comment leave one →
  1. januari 6, 2013 6:09 e m

    Oh, jag såg trailern häromdagen! Bra skådisar och själva filmen verkar lovande! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: