Hoppa till innehåll

Hösthår, affärsmöten och handväskor…

november 6, 2012

Det är märkligt vad lite påfyllning av hårfärg kan göra. I söndags tog jag tag i saken och fixade min utväxt och bättrade på lite i det röda (som ju dessvärre är en färg som bleknar ganska snabbt). Den här gången blev det lite mörkare än sist och även om det inte var riktigt meningen så kändes det väldigt rätt med en djupare nyans röd på svallet såhär i hösttider. Laddad med ny färg och pepp över att göra något annat än tänka på husrenovering åkte jag och mamma ned till Göteborg för ett spännande affärsmöte. Det är alltid lite extra roligt att fixa frisyren när det är nyfärgat. Det blir alltid lite snyggare då, men så förstås gör ju färgen att mitt hår (som annars är ganska så glatt och slinkigt) blir lite mer lätthanterligt och det underlättar ju. Eftersom det var lite regn i luften drog jag på ett hårnät, det är det bästa knepet för att få frisyren att funka även i ett blött klimat som vårt är nuförtiden. Jag tog även tillfället i akt att inviga min finfina födelsedagspresent jag fick av maken. Han vet vad jag vill ha och denna tjusiga krokodilväska var ett väldigt trevligt tillskott till samlingen. Jag älskar verkligen handväskor, speciellt när de är av den här fyrkantiga typen, med mockafoder och perfekta fickor att ha läppstift och mobil i. En retro-pingla kan enkelt inte ha för många handväskor, det är ett som är säkert!

I dyed my hair and this time it got a little darker than the last to match the darker season coming up (actually it wasn’t meant to get darker but just sort of happend that way). I did my hairdo in the usual manner when I want to look a bit more ”dun up” and put on my favorite clothes and went to Gothenburg with my mother on a business meeting. I also took the opportuinty to use the birthday present-handbag I got from my man for the first time. I just love bags like this, boxy, small, in crocodile leather with suede interior and perfect compartments for lipstick and mobile. A girl can’t have to many is my opinion.

3 kommentarer leave one →
 1. lisakristin permalink
  november 6, 2012 9:33 e m

  Tjusig som alltid! Det är nåt visst med att färga håret på hösten, jag får också alltid ett sug efter lite rödare. I år blev mitt först lite mörkt, men turligt nog ordnade det sig efter några tvättar. Man vill liksom lysa i kapp med höstlöven lagom mycket…

 2. november 7, 2012 4:59 e m

  Snygg som tusan är hårfärgen. Pingla! 🙂

 3. november 7, 2012 7:37 e m

  Jättesnyggt blev det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: