Hoppa till innehåll

Stickade tröjor.. (och en gammal hund)…

oktober 17, 2012

När jag förberedde material inför Syfestivalen på Älvsjömässan som vi åker till i morgon hittade jag lite gamla bilder i en mapp. De här var tagna då jag fortfarande hade brunt hår och mammas gamla Stafford-tik ännu inte hade gått ur tiden. Det här är några av de senaste modellerna på tröjor som jag visar upp i skogen utanför ateljén och Emma som alltid var väldigt mån om att vara med på allt följde efter mig när jag skulle fota, givetvis fick hon vara med på några av bilderna också. Nu har jag ju jobbat på firman i några år och på vissa områden märks det lite extra mycket att jag varit med och påverkat, som till exempel att vi nu för tiden har en hel del stickade modeller med en tydlig vintage-inspiration. Det tycker jag är fint….

(Om man inte kommer till Syfestivalen där man kan klämma på tröjorna i verkligheten, så kan man iallafall få tag på stickbeskrivningarna till dessa modeller här!)

I was looking through some old files on the computer and found these photos I took several months ago. When I still had brown hair and mothers old Stafordshire, Emma still was with us. I’ve been working in the family business  for some years now and in some areas my influence has become more visible than in others, like that we now have quite a lot of knittingpatterns in a clear vintage-style. I like that….

4 kommentarer leave one →
  1. oktober 17, 2012 5:49 e m

    …ses på mässan…

  2. oktober 20, 2012 10:24 f m

    Ljuvliga tröjor och ljuvliga bilder. Du är hur vacker som helst!

  3. februari 19, 2013 6:51 e m

    WOW! Jag älskar varenda en av dessa tröjor!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: