Hoppa till innehåll

Fusklugg och opera om kvällen….

oktober 14, 2012

I kväll provade jag att lägga håret i ny frisyr med faux-bangs och lyssnar på Placido Domingo som sjunger Pärlfiskarna. Lite halvplågsamt då jag fylls av minnen eftersom det var pappas favoritopera och den spelades på hans begravning, men så otroligt vacker så att jag inte kan sluta frossa i den emellanåt och det kan faktiskt kännas rätt skönt att få göra det ibland. När man känner sig trött och oinspirerad om kvällen är den bästa boten att lyssna på musik och sminka upp sig lite grann. Speciellt eftersom jag den senaste veckan mest gått i tofs och arbetskläder och inte alls känt mig vidare glamorös. Faux bangs gör jag genom att ta en ”hair-rat” och rulla upp mittpartiet av håret på till en rulle som jag sedan sätter några nålar i för fixering. Det kändes lite tomt med bara fejkluggen så jag rullade upp victory rolls på sidorna och gjorde flätor på resten.

 
 

Tonight I tried making a new hairdo making faux bangs and victory rolls. I also listened to The pearl fishers sung by Placido Domingo with a little ache in my heart since it was my dads favorite opera and it was played at his funeral. But it’s so beautiful that I can’t help myself but listen to it once in a while. It’s the best thing to make a dull evening better by putting on some great music and play with hair and make up. Especially since I have been far from glamourous all week in work clothes and just a ponytail. The faux bangs i did using a hair rat that I just rolled into a segment of the front hair, to top that of I did some victory rolls and pigtails with the rest of the hair. 

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: