Hoppa till innehåll

Bortavecka….

juli 30, 2012

Nu ska vi testa hur det går att blogga från mobilen. Jag är nämligen borta hela veckan då jag är med mamma i Dalarna. Det är kurs i färgning på Sätergläntan som gäller och jag är undervisnings-assistent. Eftersom det slutar fyra om dagarna tänkte jag ägna kvällarna åt att sy. Största delen av packningen bestod således av tyger, trådar, symaskin med mera. Vi får se hur mycket glädjekalkyl jag gjorde vad gäller det. Jag misstänker att jag inte hinner med två par byxor, en klänning och en blus som jag tog med material till.

 

 

För att verkligen känna att jag passar in tog jag på mig mina träskor. Fattas bara att man inte har kurbitsmålat när man är i Dalarna.

This week I’m away assisting mother who is teaching a dye-course in Dalarna. I’m usling my mobile to blog for the first time and so far I think it might work. Dalarna is a beautiful and the weather is great. I have my clogs on to fit in. The evenings shall be dedicated for sewing.

2 kommentarer leave one →
 1. juli 30, 2012 5:20 e m

  Mobilbloggandet verkar gå bra tycker jag 🙂
  Tofflorna är ju urtjusiga!

  • juli 31, 2012 6:23 f m

   Ja det gick ju visst rätt bra, tänk vad teknologin gör framsteg, lite märkligt när man tänker på hur det var för bara 10 år sedan.. 🙂
   Visst är de fina, älskar träskor och röda är ju bara ännu bättre.. ska nog köpa på mig ett par reserv när jag ändå är här uppe…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: