Hoppa till innehåll

Torsdagskväll…

juni 21, 2012

Idag avslutades arbetsdagen återigen med en ridtur (väldigt trevligt). Snaedis fick stå till förfogande och idag var hon inte så vild som hon brukar vara. Även om de är små så är det gott gry i de där islänningarna, något som man lätt glömmer när man fnyser åt deras småttighet. Jag är annars mer lagd åt storhäst-hållet men måste ändå erkänna att de är praktiska de där små kraftpakteten från Island. Jag har laddat med jordgubbar inför imorgon midsommarafton, för även om vi  inte riktigt firar så tycker jag ändå att det hör till med en jordgubbstårta, ja och så snapps och kanske en Jansson. Ingen sill dock, för det tycker jag är äckligt… Jag har väl inte fått den vuxna smaken än helt enkelt. I helgen blir det sömnad för hela slanten och så ska jag försöka få tid att fota en ny  kjol som blev färdig i början av veckan. Glad midsommar!

 
 

Today the workday ended with riding. Snaedis, my mothers islandic horse wasn’t as wild as she has been some other days. They’re quite powerful even though there small those islandic horses. Tomorrow there’s midsummer knights eve, I have bought strawberries and snaps to the occasion. 

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: