Hoppa till innehåll

Uppiggning!

mars 5, 2012

Det är dags att pigga upp sig lite.. Om man inte orkar mycket annat (nedrans influensa att hänga sig kvar) så kan man ju iallafall lyssna på musik. En tysk favorit på min spotify-lista är Max Raabe och hans ”Palast Orchester”. De tillägnades dessutom ett program på Svt för ett tag sedan. Det ligger kvar ett litet tag till på SvtPlay så gå in där med en gång och njut av 45 minuter tysk underhållningsmusik när den är som bäst. Det är ”mellankrigstids-dekadenta-Berlin” så det skriker om det och så har ju Max Raabe världens bästa scennärvaro. Den mimiken går inte av för hackor! Jag skulle väldigt gärna se hans show i Berlin vid tillfälle, vi får se om det kan bli verklighet någon gång.

(Bild härifrån)

Being to tired to do much else (damn flu), I make myself cheer up with the tunes of old dekadent Berlin in the hands of the musically gifted Max Raabe and his Palast Orchest. Makes me want to go to Berlin and se his show very much.

2 kommentarer leave one →
 1. mars 6, 2012 3:41 f m

  Nemen! Vilken chock att du flyttat! Men vad roligt! Får ta och göra en liten uppdatering i min länklista snart!
  Vad häftigt med hattkurs! Du kanske kommer kunna ta emot beställningar 😉 He he.

  Ville bara titta in och säga hej och att jag sett att du flyttat!
  Kram kram

 2. mars 6, 2012 8:14 f m

  Nadja
  Jomenvisst, här är det flyttat.. Jag kände att jag behövde en ny plattform 🙂 Vad kul att du hittade hit!

  Kram, kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: