Hoppa till innehåll

Nya tider!

februari 29, 2012

Nya tider blir det nu med ett alldeles nytt blogg namn på ett nytt ställe. Det här är min nya blogg Retro Olivia, det är jag som är Olivia. Jag har länge gått och tänkt på att det vore dags för en ny blogg med nya möjligheter för utveckling. Vid mitt skrivbord som har funnits sedan 2007 hade jag helt enkelt vuxit ur och jag kände att det var tid för förnyelse. Men att hitta på passande namn som ska fungera länge är inte alltid lätt och det stannade under en lång tid vid tanken på ”att jag borde”..

Jag ville ha det enkelt, vem är jag och vad gillar jag. Till slut blev det ordet ”Retro” som jag fastnade för. Retrobakåtblickande, att intressera sig för trender och mode från en tidigare tidsperiod. En som ägnar sig åt sådant är en retrofil. Ja, sådan är ju jag och så fick det bli.

Välkomna till min nya blogg! Jag hoppas vi ska trivas!

 This is my new blog! Retro Olivia and I am Olivia. I’ve had the feeling for a long time that I ought to do something new but it stayed that way for some time. Thinking of names is always hard but then I realized I should just keep it simple. What am I and what do I like. Retro seemed the right thing, so here I am. Retro Olivia! I hope you will like it over here!

13 kommentarer leave one →
 1. februari 29, 2012 11:44 f m

  Den blev otroligt fin! Vad kul! Jag uppdaterar min blogg med nya adressen, så fort tillfälle ges.

  Snart helg!

  • februari 29, 2012 12:12 e m

   Kul att du gillade den.. Det var lite klurigt men nu har nog jag och WP blivit lite mer kompisar iallafall.. Men det är ju lite nervöst om jag jag ska stöta på mer saker i framtiden som jag hakar upp mig på. 🙂 Är ju lite sån som vill att allt ska flyta automatiskt. 😉

 2. februari 29, 2012 1:45 e m

  åh jo! här kommer vi trivas alla vi retrofiler 🙂

 3. februari 29, 2012 1:59 e m

  Kul med nytt! Jag har också slängt in din nya blogg i min länklista.

 4. februari 29, 2012 7:28 e m

  Klart man följer med!

 5. mars 1, 2012 8:47 f m

  Vad passande att starta på skottdagen tycker jag. 🙂

  • mars 1, 2012 2:35 e m

   Ja just det ja, det var ju skottdagen. Det tänkte jag inte ens på.. Välkommen tillbaka till Sverige förresten! 🙂

 6. mars 1, 2012 6:36 e m

  Det är klart att man hänger med 🙂

 7. lisakristin permalink
  mars 2, 2012 10:12 f m

  Snyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: