Hoppa till innehåll

Nu tar vi oss en eftermiddags-Boogie!

januari 15, 2013

Lunchkaffet håller på att gå ur kroppen och då livar man bäst upp eftermiddagen med lite musik från favoritsystrarna. Här är Andrew sisters med två sköna låtar från filmen Private Buckaroo från 1942. Ojoj, vad det svänger!!


 

 
 

The coffee after lunch is starting to wear off so why not listen to some music from the favorite sisters to get that energy back. Heres the Andrew Sisters with two songs from the movie Private Buckaroo from 1942.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: