Hoppa till innehåll

Slott, jobb och margarete-flätor!

juni 18, 2012

Mamma och jag var på Läckö häromveckan för att hänga utställning och här kommer lite bilder från den dagen. Är man i närheten av Lidköping så åk för all del ut till Läckö, det är ett fint ställe. Jag får alltid så romantiska griller i huvudet när jag är här, jag tänker på hur det var förr innan det blev en turistattraktion. Hur det var att bo här (kallt kan jag tänka mig). Att sitta i en kammare uppe i något torn och titta ut över  det glittrande vattnet som är Vänern. I fantasin är det iallafall väldigt trevligt men förmodligen innebar det väl en hel del umbäranden men de väljer vi bort att tänka på. Dagen till ära hade jag gjort en av mina favoritfrisyrer när jag känner mig lat. Margarete-flätor. Det är dessutom väldigt bra när håret inte är precis nytvättat och man dessutom vill ha det ur vägen. Så förstås känner man  sig härligt tysk och effektiv i sådan frisyr. Det är ju alltid bra känsla!

Some time ago my mom and me where at Läckö-castle to put up our yearly excibition. Läckö is a great place to be, and if ever in the proximity I really recommend a visit there…

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: